22 January 2016

Kepada pekerja bahagian HR (atau mana2 la yang deal dengan new job application)... Tolong la jangan duk sebar sangat surat mintak keje kat alam maya ni (siap letak nama org yang apply) yang so called tak ikut spesifikasi... Tanggungjawab anda hanya untuk reject application tu bukan untuk letak di media social... Aku rasa orang2 mcm ni yang patut kena pecat dulu...

Kepada pekerja bahagian HR (atau mana2 la yang deal dengan new job application)... Tolong la jangan duk sebar sangat surat mintak keje kat alam maya ni (siap letak nama org yang apply) yang so called tak ikut spesifikasi... Tanggungjawab anda hanya untuk reject application tu bukan untuk letak di media social... Aku rasa orang2 mcm ni yang patut kena pecat dulu...
by Ruzaimi 'Dik Mie'

January 22, 2016 at 05:40PM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT
Reactions:

0 comments:

#DKMYTRAVEL