28 February 2015

Baru tau ron95 kaler minyak dia kaler kuning.. Ron97 minyak dia kaler hijau.. Yang kat shell tu maybe kaler merah.. Aku cakap pasal kaler minyak tau bukan kaler pay.. Eh dulu ada pam kaler ungu.. Minyak kaler ungu gak ke

Baru tau ron95 kaler minyak dia kaler kuning.. Ron97 minyak dia kaler hijau.. Yang kat shell tu maybe kaler merah.. Aku cakap pasal kaler minyak tau bukan kaler pay.. Eh dulu ada pam kaler ungu.. Minyak kaler ungu gak ke

by Ruzaimi 'Dik Mie'



February 28, 2015 at 12:48PM

from Facebook

via IFTTTfrom Facebook

via IFTTT

27 February 2015

26 February 2015

25 February 2015

Minggu lepas mintak no phone kenkonon nak cari kawan nak gi vacation hari ni tetibe jual ground package... Nampak tak trick di situ?

Minggu lepas mintak no phone kenkonon nak cari kawan nak gi vacation hari ni tetibe jual ground package... Nampak tak trick di situ?

by Ruzaimi 'Dik Mie'



February 25, 2015 at 02:10PM

from Facebook

via IFTTTfrom Facebook

via IFTTT

23 February 2015

Sebab tu saya selalu nasihat kalau boleh jangan tunjuk sangat no plat tu.. Bahaya.... Dari situ banyak info boleh org dpt dari no yang berapa kerat je tu

Sebab tu saya selalu nasihat kalau boleh jangan tunjuk sangat no plat tu.. Bahaya.... Dari situ banyak info boleh org dpt dari no yang berapa kerat je tu

by Ruzaimi 'Dik Mie'



February 23, 2015 at 10:47PM

from Facebook

via IFTTTfrom Facebook

via IFTTT

22 February 2015

21 February 2015

20 February 2015

19 February 2015

Mana saya kumpul duit melancong? Senang je.. Kos makanan awak tiap2 minggu kat Bens tu... Sama jumlah kos saya makan sebulan untuk 3 org dalam rumah ni... Jadi awak kira berapa banyak saya dpt berjimat dengan tak berbelanja cara awak... Sekian....

Mana saya kumpul duit melancong? Senang je.. Kos makanan awak tiap2 minggu kat Bens tu... Sama jumlah kos saya makan sebulan untuk 3 org dalam rumah ni... Jadi awak kira berapa banyak saya dpt berjimat dengan tak berbelanja cara awak... Sekian....

by Ruzaimi 'Dik Mie'



February 19, 2015 at 09:41PM

from Facebook

via IFTTTfrom Facebook

via IFTTT

18 February 2015

17 February 2015

15 February 2015

14 February 2015

13 February 2015

12 February 2015

11 February 2015

10 February 2015

09 February 2015

08 February 2015

07 February 2015

Rule 1 kalau nak ikut saya ke negara orang... Jangan merungut kalau banyak berjalan... Teksi is no no kecuali terpaksa.. Hotel mahal is no no kecuali awak sanggup bayar semua... Apa lagi ek?

Rule 1 kalau nak ikut saya ke negara orang... Jangan merungut kalau banyak berjalan... Teksi is no no kecuali terpaksa.. Hotel mahal is no no kecuali awak sanggup bayar semua... Apa lagi ek?

by Ruzaimi 'Dik Mie'



February 07, 2015 at 11:12PM

from Facebook

via IFTTTfrom Facebook

via IFTTT

06 February 2015

05 February 2015

Oh saya beli barang dapur tak tengok warna kulit owner dia tapi tgk tanda harga dia... Kalau murah saya beli... Sebab.. Duit aku ikut suka aku la!

Oh saya beli barang dapur tak tengok warna kulit owner dia tapi tgk tanda harga dia... Kalau murah saya beli... Sebab.. Duit aku ikut suka aku la!

by Ruzaimi 'Dik Mie'



February 05, 2015 at 11:03AM

from Facebook

via IFTTTfrom Facebook

via IFTTT

04 February 2015

03 February 2015

01 February 2015

Sekarang harga minyak turun Xde satu benda pun turun sekali.. Nanti bila harga minyak baik.. Suma akan bagi alasan minyak naik.. See la how Later... BTW harga air kosong kat mamak dah 40 sen segelas... Dah naik!!

Sekarang harga minyak turun Xde satu benda pun turun sekali.. Nanti bila harga minyak baik.. Suma akan bagi alasan minyak naik.. See la how Later... BTW harga air kosong kat mamak dah 40 sen segelas... Dah naik!!

by Ruzaimi 'Dik Mie'



February 01, 2015 at 11:08AM

from Facebook

via IFTTTfrom Facebook

via IFTTT

#DKMYTRAVEL