31 May 2015

30 May 2015

29 May 2015

27 May 2015

26 May 2015

Aku tak kisah pun kalau Secret Recipe kena tarik balik sijil halal atau pun the overprice Mamak.. Yang aku kesah kalau aku beli barang dapur tapi harga dah naik!!! Menteri suruh masak sendiri tapi kos barang dapur pun meningkat acaner ni?

Aku tak kisah pun kalau Secret Recipe kena tarik balik sijil halal atau pun the overprice Mamak.. Yang aku kesah kalau aku beli barang dapur tapi harga dah naik!!! Menteri suruh masak sendiri tapi kos barang dapur pun meningkat acaner ni?
by Ruzaimi 'Dik Mie'

May 26, 2015 at 02:25PM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

25 May 2015

Situasi MAS skrg buat aku teringat situasi HP 2 tahun lepas... Aku pun time tu tak sure apa nasib aku... Stay with HP or bye bye HP... Alhamdulillah, masih bersama HP (Tapi kadang2 mcm nyesal lak hehehe)

Situasi MAS skrg buat aku teringat situasi HP 2 tahun lepas... Aku pun time tu tak sure apa nasib aku... Stay with HP or bye bye HP... Alhamdulillah, masih bersama HP (Tapi kadang2 mcm nyesal lak hehehe)
by Ruzaimi 'Dik Mie'

May 25, 2015 at 07:59PM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

24 May 2015

23 May 2015

22 May 2015

20 May 2015

19 May 2015

Sado tapi pondan... Eh Kite bukan carut awak... Kita ckp pasal watak Keith Foo.. Errr tapi nape awak terasa? Awak pondan ek walau sado

Sado tapi pondan... Eh Kite bukan carut awak... Kita ckp pasal watak Keith Foo.. Errr tapi nape awak terasa? Awak pondan ek walau sado
by Ruzaimi 'Dik Mie'

May 19, 2015 at 07:05PM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

18 May 2015

17 May 2015

16 May 2015

Konvo cuma sekali so kenalah selfie.. Tukang komen tu.. Tau tak kita leh konvo banyak kali.. Konvo utk degree.. Konvo untuk master.. Dan konvo utk PHD.. Nampak sangat matlamat perjuangan pendidikan ko hanya takat diploma je

Konvo cuma sekali so kenalah selfie.. Tukang komen tu.. Tau tak kita leh konvo banyak kali.. Konvo utk degree.. Konvo untuk master.. Dan konvo utk PHD.. Nampak sangat matlamat perjuangan pendidikan ko hanya takat diploma je
by Ruzaimi 'Dik Mie'

May 16, 2015 at 09:00AM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

15 May 2015

14 May 2015

13 May 2015

12 May 2015

11 May 2015

Teringin nak tengok call history panggilan orang yang buat status "nape nak kena sambut mother day 1 hari je.. bukan kena hargai mereka hari2 ke?"

Teringin nak tengok call history panggilan orang yang buat status "nape nak kena sambut mother day 1 hari je.. bukan kena hargai mereka hari2 ke?"
by Ruzaimi 'Dik Mie'

May 11, 2015 at 12:34PM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

10 May 2015

Nak reduce plan celcom jadi rm38 tadi tapi kena paksa amik another simcard dengan another plan rm38.. Walaupun boleh terminate anytime tapi boleh meh mcm tu... Mcm x ikhlas je buat plan Rm38 tu...

Nak reduce plan celcom jadi rm38 tadi tapi kena paksa amik another simcard dengan another plan rm38.. Walaupun boleh terminate anytime tapi boleh meh mcm tu... Mcm x ikhlas je buat plan Rm38 tu...
by Ruzaimi 'Dik Mie'

May 10, 2015 at 06:59PM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

09 May 2015

08 May 2015

"Customer always right"!! Right la sangat.. Sampai ada right nak cakap orang lain asshole.... Please do respect customer service staff. Diaorg pun manusia... ada batas kesabaran

"Customer always right"!! Right la sangat.. Sampai ada right nak cakap orang lain asshole.... Please do respect customer service staff. Diaorg pun manusia... ada batas kesabaran
by Ruzaimi 'Dik Mie'

May 08, 2015 at 03:25AM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

07 May 2015

Rasanya kalau check dalam laptop / pc rasanya ramai loan yang boleh ditarik balik sebab simpan porn... Tapi kalau nak search kena view hidden file.. Pastu tengok folder dalam folder dalam folder dalam folder dalam folder x 1000 folder

Rasanya kalau check dalam laptop / pc rasanya ramai loan yang boleh ditarik balik sebab simpan porn... Tapi kalau nak search kena view hidden file.. Pastu tengok folder dalam folder dalam folder dalam folder dalam folder x 1000 folder
by Ruzaimi 'Dik Mie'

May 07, 2015 at 02:50PM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

06 May 2015

05 May 2015

04 May 2015

03 May 2015

Awak.. Kat luar negara kalau tempat makan yang ada tanda halal tapi jual beer tu normal.. Tapi xlah bermaksud automatic makanan sana jadi x halal.. Bukan dia letak beer tu dlm makanan awak makan pun.. Beer tu utk omputeh minum.. Ada paham?

Awak.. Kat luar negara kalau tempat makan yang ada tanda halal tapi jual beer tu normal.. Tapi xlah bermaksud automatic makanan sana jadi x halal.. Bukan dia letak beer tu dlm makanan awak makan pun.. Beer tu utk omputeh minum.. Ada paham?
by Ruzaimi 'Dik Mie'

May 03, 2015 at 11:11PM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

02 May 2015

Situasi : Kereta Block laluan troli... sebab tak nak anak kena hujan rintik2... Ada orang complain.. Isteri mengadu kepada suami... Suami datang menumbuk... Isteri duk batu api sambil bawak anak kat tengah2 hujan (hujan rintik2)... Persoalannya.. Tadi first2 bukan ko xnak anak kena hujan.. Nape time fire stone ko biar anak dalam hujan...

Situasi : Kereta Block laluan troli... sebab tak nak anak kena hujan rintik2... Ada orang complain.. Isteri mengadu kepada suami... Suami datang menumbuk... Isteri duk batu api sambil bawak anak kat tengah2 hujan (hujan rintik2)... Persoalannya.. Tadi first2 bukan ko xnak anak kena hujan.. Nape time fire stone ko biar anak dalam hujan...
by Ruzaimi 'Dik Mie'

May 02, 2015 at 09:22PM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

01 May 2015

#DKMYTRAVEL