29 September 2014

27 September 2014

Jangan marah orang yang sado or cantik kalu Dia memilih orang yang cantik or sado jugak.. Sebab kesadoan or kecantikan Dia buat Dia banyak pilihan.. Kalau dah banyak pilihan mesti la pilih yang terbaik ye Tak? Yang x berapa nak cantik tu dah tau kebarangkali nak dapat almost zero nape nak try jugak? Bila kena reject Kan dah sentap #realitiKot #AkuPunTakCantik #SebabTuSingle

Jangan marah orang yang sado or cantik kalu Dia memilih orang yang cantik or sado jugak.. Sebab kesadoan or kecantikan Dia buat Dia banyak pilihan.. Kalau dah banyak pilihan mesti la pilih yang terbaik ye Tak? Yang x berapa nak cantik tu dah tau kebarangkali nak dapat almost zero nape nak try jugak? Bila kena reject Kan dah sentap #realitiKot #AkuPunTakCantik #SebabTuSingle

by Ruzaimi 'Dik Mie'



September 27, 2014 at 03:12PM

from Facebook

via IFTTTfrom Facebook

via IFTTT

25 September 2014

Sesapa nak ajak saya keluar.. Sila jemput saya.. Memandangkan kereta masih di bengkel.. Dan sila belanja memandang duit dah habeh kat kereta #nangisLagi

Sesapa nak ajak saya keluar.. Sila jemput saya.. Memandangkan kereta masih di bengkel.. Dan sila belanja memandang duit dah habeh kat kereta #nangisLagi

by Ruzaimi 'Dik Mie'



September 25, 2014 at 04:25PM

from Facebook

via IFTTTfrom Facebook

via IFTTT

24 September 2014

23 September 2014

22 September 2014

21 September 2014

19 September 2014

18 September 2014

Kesian yang pakai 16GB.. berapa banyak la apps kena delete untuk update ios8 tu kan... Note to self.. dapatkan iphone6plus 64 GB...

Kesian yang pakai 16GB.. berapa banyak la apps kena delete untuk update ios8 tu kan... Note to self.. dapatkan iphone6plus 64 GB...

by Ruzaimi 'Dik Mie'



September 18, 2014 at 01:49AM

from Facebook

via IFTTTfrom Facebook

via IFTTT

17 September 2014

Sebelum persoal kenapa orang lain tak jejak kaki ke Makkah.. Apa kata persoal kepada diri sendiri dulu... Tak payah sibuk hal orang lain kalau diri pun lebih kurang je

Sebelum persoal kenapa orang lain tak jejak kaki ke Makkah.. Apa kata persoal kepada diri sendiri dulu... Tak payah sibuk hal orang lain kalau diri pun lebih kurang je

by Ruzaimi 'Dik Mie'



September 17, 2014 at 05:20PM

from Facebook

via IFTTTfrom Facebook

via IFTTT

16 September 2014

15 September 2014

Pelik DBKL Bandar Tun Razak ni... Nak bayar saman DBKL tapi yang Jaga kat sana kata nak kena gi HQ utk diaorg check.. N dia boleh tolong gi (nak mintak upah la tu)... So motif DBKL buat Sistem kalau cawangan xleh check.. Xpelah aku bayar pakai MYEG la senang.. Malas nak upah org yang x bertanggungjawab gitu

Pelik DBKL Bandar Tun Razak ni... Nak bayar saman DBKL tapi yang Jaga kat sana kata nak kena gi HQ utk diaorg check.. N dia boleh tolong gi (nak mintak upah la tu)... So motif DBKL buat Sistem kalau cawangan xleh check.. Xpelah aku bayar pakai MYEG la senang.. Malas nak upah org yang x bertanggungjawab gitu

by Ruzaimi 'Dik Mie'



September 15, 2014 at 01:00PM

from Facebook

via IFTTTfrom Facebook

via IFTTT

Makan masak sendiri... Baju jarang berharga lebih rm30.. Jarang keluar ke bukit bintang dan sewaktu dengan nya... So jangan la persoal mana aku dapat duit untuk vacation.. Kau tu yang x pandai planning duit.. #semuaDuitSendiri #TakPerluPenaja

Makan masak sendiri... Baju jarang berharga lebih rm30.. Jarang keluar ke bukit bintang dan sewaktu dengan nya... So jangan la persoal mana aku dapat duit untuk vacation.. Kau tu yang x pandai planning duit.. #semuaDuitSendiri #TakPerluPenaja

by Ruzaimi 'Dik Mie'



September 15, 2014 at 09:07AM

from Facebook

via IFTTTfrom Facebook

via IFTTT

14 September 2014

13 September 2014

Aku memang xleh ke lowyat.. Kalau Tak mesti Ada je yang TERbeli... At least kabel.. Setakat ni dah Ada 5 kabel yang masih berfungsi... Nasib lah tak TERbeli 5 phone kan...

Aku memang xleh ke lowyat.. Kalau Tak mesti Ada je yang TERbeli... At least kabel.. Setakat ni dah Ada 5 kabel yang masih berfungsi... Nasib lah tak TERbeli 5 phone kan...

by Ruzaimi 'Dik Mie'



September 13, 2014 at 02:42PM

from Facebook

via IFTTTfrom Facebook

via IFTTT

12 September 2014

Malas nak buat #20factsaboutme sebab orang lagi tau pasal diri aku daripada aku sendiri.. Tu korang duk gosip x habis2 pasal aku kan.. N aku malas nak taip panjang2 hahaha

Malas nak buat #20factsaboutme sebab orang lagi tau pasal diri aku daripada aku sendiri.. Tu korang duk gosip x habis2 pasal aku kan.. N aku malas nak taip panjang2 hahaha

by Ruzaimi 'Dik Mie'



September 12, 2014 at 05:07PM

from Facebook

via IFTTTfrom Facebook

via IFTTT

11 September 2014

Nasiblah zaman aku xyah kena repeat walaupun Ada je member sekolah lain dapat soalan bocor.. #AkuTakAmilSoalanBocor #SebabTuTakStr8A #TakPandaiPunLehKejeCompanyMultinasional

Nasiblah zaman aku xyah kena repeat walaupun Ada je member sekolah lain dapat soalan bocor.. #AkuTakAmilSoalanBocor #SebabTuTakStr8A #TakPandaiPunLehKejeCompanyMultinasional

by Ruzaimi 'Dik Mie'



September 11, 2014 at 04:47PM

from Facebook

via IFTTTfrom Facebook

via IFTTT

10 September 2014

Dulu masa sekolah ingat tiap2 paper Ada set soalan back up.. Lepas kes tunda UPSR 2 minggu hari ni baru aku tau.. Xde rupanya set soalan back up... Tipah tertipu

Dulu masa sekolah ingat tiap2 paper Ada set soalan back up.. Lepas kes tunda UPSR 2 minggu hari ni baru aku tau.. Xde rupanya set soalan back up... Tipah tertipu

by Ruzaimi 'Dik Mie'



September 10, 2014 at 09:11PM

from Facebook

via IFTTTfrom Facebook

via IFTTT

09 September 2014

#DKMYTRAVEL