31 July 2015

30 July 2015

29 July 2015

28 July 2015

27 July 2015

26 July 2015

Open house pun ada Tema? Tak pelah.. Saya takde bajet untuk gi open house dengan beli sesuatu yang saya cuma pakai sekali je.. Najib marah.. Suruh jimat

Open house pun ada Tema? Tak pelah.. Saya takde bajet untuk gi open house dengan beli sesuatu yang saya cuma pakai sekali je.. Najib marah.. Suruh jimat
by Ruzaimi 'Dik Mie'

July 26, 2015 at 02:39PM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

25 July 2015

24 July 2015

23 July 2015

22 July 2015

21 July 2015

Asal balik kampung je mesti kabel hilang.. Pelik gak.. Padahal aku sorang je pakai iPhone.. Takkan korang cucuk android guna kabel iPhone... Nasib lah bawak dua... Kena singgah lowyat la lepas balik ni...

Asal balik kampung je mesti kabel hilang.. Pelik gak.. Padahal aku sorang je pakai iPhone.. Takkan korang cucuk android guna kabel iPhone... Nasib lah bawak dua... Kena singgah lowyat la lepas balik ni...
by Ruzaimi 'Dik Mie'

July 21, 2015 at 04:00PM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

20 July 2015

19 July 2015

Semoga abah aku bertambah Rezeki dan naik menjadi kontraktor kelas A... Lepas tu tambah duit raya jadi 4 angka ye.. #statusLepasDapatDuitRaya #DahMulaJelingAudiTu #AminCepat

Semoga abah aku bertambah Rezeki dan naik menjadi kontraktor kelas A... Lepas tu tambah duit raya jadi 4 angka ye.. #statusLepasDapatDuitRaya #DahMulaJelingAudiTu #AminCepat
by Ruzaimi 'Dik Mie'

July 19, 2015 at 06:22PM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

Raya ke 3.. Misi makan lauk je.. Harap tuan rumah tak marah hahaha.. Tak larat aku masuk semua rumah nak kena makan nasi je manjang

Raya ke 3.. Misi makan lauk je.. Harap tuan rumah tak marah hahaha.. Tak larat aku masuk semua rumah nak kena makan nasi je manjang
by Ruzaimi 'Dik Mie'

July 19, 2015 at 11:39AM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

18 July 2015

17 July 2015

Dear Boss, walaupun aku dtg keje hari ni.. Kalau banyak keje still pending.. Paham2 je la.. Aku dtg sebab kena dtg je.. Hahahaha (mmg pakai aku ko je ngan boss aku ni)

Dear Boss, walaupun aku dtg keje hari ni.. Kalau banyak keje still pending.. Paham2 je la.. Aku dtg sebab kena dtg je.. Hahahaha (mmg pakai aku ko je ngan boss aku ni)
by Ruzaimi 'Dik Mie'

July 17, 2015 at 09:00AM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

16 July 2015

Korang yang balik malam ni jangan nak complain sangat pasal still kena keje hari ni leh tak? Aku ni lusa baru dapat balik tau.. Esok still keje..

Korang yang balik malam ni jangan nak complain sangat pasal still kena keje hari ni leh tak? Aku ni lusa baru dapat balik tau.. Esok still keje..
by Ruzaimi 'Dik Mie'

July 16, 2015 at 03:53PM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

15 July 2015

14 July 2015

13 July 2015

12 July 2015

#DKMYTRAVEL