31 August 2015

30 August 2015

29 August 2015

28 August 2015

27 August 2015

Pkl 11 pastu pkl 1.. Tapi officially datang pukul 3... 4jam tu beza... Nasib lah amik cuti... Thanks to not so cheap unifi for the service.. 2 bulan sekali rosak je modem.. Tau la lifetime warranty.. Tapi kalau asyik rosak je.. Habis la cuti aku..

Pkl 11 pastu pkl 1.. Tapi officially datang pukul 3... 4jam tu beza... Nasib lah amik cuti... Thanks to not so cheap unifi for the service.. 2 bulan sekali rosak je modem.. Tau la lifetime warranty.. Tapi kalau asyik rosak je.. Habis la cuti aku..
by Ruzaimi 'Dik Mie'

August 27, 2015 at 02:43PM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

26 August 2015

Hi All, Thank you for you e-mail. Please be informed that I'm on planned leave and will have no access to e-mail. #DukRumahJe #JanganTanyaGiMana

Hi All, Thank you for you e-mail. Please be informed that I'm on planned leave and will have no access to e-mail. #DukRumahJe #JanganTanyaGiMana
by Ruzaimi 'Dik Mie'

August 26, 2015 at 05:01PM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

25 August 2015

24 August 2015

Kena paksa rela main kutu oleh mak aku sebab salah sorang Geng surau kampung tarik diri... Lambat lagi turn aku... Tapi rasanya sempat buat gi jepun next year #kbai

Kena paksa rela main kutu oleh mak aku sebab salah sorang Geng surau kampung tarik diri... Lambat lagi turn aku... Tapi rasanya sempat buat gi jepun next year #kbai
by Ruzaimi 'Dik Mie'

August 24, 2015 at 10:36AM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

23 August 2015

22 August 2015

21 August 2015

20 August 2015

19 August 2015

Kalau gi shopping.. Kena kuat kan semangat.. Kalau Tak benda plan nak beli rm5 je terus jadi RM50.. Sebab konsep alang2.. Makan beras je la gamaknya minggu depan..

Kalau gi shopping.. Kena kuat kan semangat.. Kalau Tak benda plan nak beli rm5 je terus jadi RM50.. Sebab konsep alang2.. Makan beras je la gamaknya minggu depan..
by Ruzaimi 'Dik Mie'

August 19, 2015 at 06:43PM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

18 August 2015

17 August 2015

Sebenarnya saya kena berterima kasih dengan najib.. Kalau dia tak naikkan kos sara hidup maybe sampai sekarang saya malas masak... Errrr

Sebenarnya saya kena berterima kasih dengan najib.. Kalau dia tak naikkan kos sara hidup maybe sampai sekarang saya malas masak... Errrr
by Ruzaimi 'Dik Mie'

August 17, 2015 at 09:37PM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

16 August 2015

Kalau dah rasa AF tu rancangan maksiat bukak la TV3... Ada Dai 3.. Ni bising lebih tapi tgk gak AF tu.. STRESS aku baca status ko..

Kalau dah rasa AF tu rancangan maksiat bukak la TV3... Ada Dai 3.. Ni bising lebih tapi tgk gak AF tu.. STRESS aku baca status ko..
by Ruzaimi 'Dik Mie'

August 16, 2015 at 09:27PM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

Hari ni terlebih sehari syawal punya open house boleh consider lagi.. Tapi kalau next week pun ada open house raya lagi nak consider apa ye? Raya ke 40 ke?

Hari ni terlebih sehari syawal punya open house boleh consider lagi.. Tapi kalau next week pun ada open house raya lagi nak consider apa ye? Raya ke 40 ke?
by Ruzaimi 'Dik Mie'

August 16, 2015 at 11:44AM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

#DKMYTRAVEL