31 January 2015

Menyampah pulak aku tengok adegan gayboy merajuk2 n pujuk2 memujuk dalam LRT ni.. Siap ada adegan air mata lagi.. #statusTambahanSebabMenyampah

Menyampah pulak aku tengok adegan gayboy merajuk2 n pujuk2 memujuk dalam LRT ni.. Siap ada adegan air mata lagi.. #statusTambahanSebabMenyampah

by Ruzaimi 'Dik Mie'



January 31, 2015 at 02:25PM

from Facebook

via IFTTTfrom Facebook

via IFTTT

30 January 2015

29 January 2015

28 January 2015

27 January 2015

26 January 2015

25 January 2015

Memandangkan saya sampai tersangat awal dan KLIA sangat bosan.. Jadi saya lepak kat KLIA2 jer.. Ada peminat2 yang nak jumpa ke? #kbai

Memandangkan saya sampai tersangat awal dan KLIA sangat bosan.. Jadi saya lepak kat KLIA2 jer.. Ada peminat2 yang nak jumpa ke? #kbai

by Ruzaimi 'Dik Mie'



January 25, 2015 at 03:31PM

from Facebook

via IFTTTfrom Facebook

via IFTTT

24 January 2015

Kalau aku malas keluar maknanya aku memang malas keluar.. Tak yah nak meroyan sangat... Tapi lantaklah kalau nak meroyan kan.. Bukan masalah aku...

Kalau aku malas keluar maknanya aku memang malas keluar.. Tak yah nak meroyan sangat... Tapi lantaklah kalau nak meroyan kan.. Bukan masalah aku...

by Ruzaimi 'Dik Mie'



January 24, 2015 at 11:45AM

from Facebook

via IFTTTfrom Facebook

via IFTTT

23 January 2015

22 January 2015

21 January 2015

20 January 2015

19 January 2015

Patutlah nama saya x pernah masuk berita... Maybe sebab saya di pulau.. Sebab suka carut org hehehe (last sekali awani je tahun lepas) #kbai

Patutlah nama saya x pernah masuk berita... Maybe sebab saya di pulau.. Sebab suka carut org hehehe (last sekali awani je tahun lepas) #kbai

by Ruzaimi 'Dik Mie'



January 19, 2015 at 04:50PM

from Facebook

via IFTTTfrom Facebook

via IFTTT

18 January 2015

17 January 2015

16 January 2015

Bila ada marah minyak Wangi mahal beliau dirampas airport security.. Dia nak ckp dia kaya beli minyak Wangi mahal ke atau kurang cerdik pasal rule airport?

Bila ada marah minyak Wangi mahal beliau dirampas airport security.. Dia nak ckp dia kaya beli minyak Wangi mahal ke atau kurang cerdik pasal rule airport?

by Ruzaimi 'Dik Mie'



January 16, 2015 at 02:24PM

from Facebook

via IFTTTfrom Facebook

via IFTTT

15 January 2015

14 January 2015

11 January 2015

10 January 2015

Awak.. Awak tu pakai travel agent.. Jangan la persoal nape bajet travel saya murah sangat.. Saya ni pelancong bajet (not really backpacker sbb tarik bag troli).. Iti saya semua buat sendiri (thanks blogger2 travel bagi idea skit).. Lepas tu survey mana tempat murah.. Siap gi office pelancongan diaorg lagi mintak kupon.. Download kupon.. Cari hotel murah.. Suma sendiri la.. Awak tu agent buatkan... Kompem la lain harga

Awak.. Awak tu pakai travel agent.. Jangan la persoal nape bajet travel saya murah sangat.. Saya ni pelancong bajet (not really backpacker sbb tarik bag troli).. Iti saya semua buat sendiri (thanks blogger2 travel bagi idea skit).. Lepas tu survey mana tempat murah.. Siap gi office pelancongan diaorg lagi mintak kupon.. Download kupon.. Cari hotel murah.. Suma sendiri la.. Awak tu agent buatkan... Kompem la lain harga

by Ruzaimi 'Dik Mie'



January 10, 2015 at 12:39PM

from Facebook

via IFTTTfrom Facebook

via IFTTT

09 January 2015

Superbusy day.. Walaupun birthday.. keje baru banyak kena belajar... By the way thanks for the wish.. Ada masa nanti aku reply... Sebab xnak lah terima kasih guna copy paste.. tak ikhlas nanti org ckp.. Hehehe

Superbusy day.. Walaupun birthday.. keje baru banyak kena belajar... By the way thanks for the wish.. Ada masa nanti aku reply... Sebab xnak lah terima kasih guna copy paste.. tak ikhlas nanti org ckp.. Hehehe

by Ruzaimi 'Dik Mie'



January 09, 2015 at 07:43PM

from Facebook

via IFTTTfrom Facebook

via IFTTT

07 January 2015

06 January 2015

05 January 2015

04 January 2015

Setelah Tak masuk keje dari 18hb aritu.. Ko rasa ada mood ke nak masuk keje esok.. Dah la esok masuk team baru.. I is malas campur nervous

Setelah Tak masuk keje dari 18hb aritu.. Ko rasa ada mood ke nak masuk keje esok.. Dah la esok masuk team baru.. I is malas campur nervous

by Ruzaimi 'Dik Mie'



January 04, 2015 at 11:30AM

from Facebook

via IFTTTfrom Facebook

via IFTTT

03 January 2015

01 January 2015

#DKMYTRAVEL