31 December 2014

30 December 2014

Boleh tak jangan banding pencarian iPhone dengan pesawat... Cuba kau campak iPhone dalam tengah laut lepas tu pakai app find my iPhone tu.. Rasa2 dapat jumpa tak?

Boleh tak jangan banding pencarian iPhone dengan pesawat... Cuba kau campak iPhone dalam tengah laut lepas tu pakai app find my iPhone tu.. Rasa2 dapat jumpa tak?

by Ruzaimi 'Dik Mie'



December 30, 2014 at 07:00PM

from Facebook

via IFTTTfrom Facebook

via IFTTT

29 December 2014

28 December 2014



via Facebook https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152592040942939&set=a.10150173682727939.307050.645317938&type=1

27 December 2014

Bak kata pepatah bab sedekah dan menderma "tangan kanan yg memberi jgn sampai tgn kiri tahu"..jgn tanya org.tanya diri sendiri! orang tak upload kat FB tak semesti dia tak derma atau bagi bantuan atau bersukarela... Dont judge..

Bak kata pepatah bab sedekah dan menderma "tangan kanan yg memberi jgn sampai tgn kiri tahu"..jgn tanya org.tanya diri sendiri! orang tak upload kat FB tak semesti dia tak derma atau bagi bantuan atau bersukarela... Dont judge..

by Ruzaimi 'Dik Mie'



December 27, 2014 at 09:14AM

from Facebook

via IFTTTfrom Facebook

via IFTTT

Dalam FB ni.. 100 org post 1 je yang betul info kadang... Yang lain post sebab orang post... By the way welcome home Najib!!! #tetibe

Dalam FB ni.. 100 org post 1 je yang betul info kadang... Yang lain post sebab orang post... By the way welcome home Najib!!! #tetibe

by Ruzaimi 'Dik Mie'



December 27, 2014 at 12:10AM

from Facebook

via IFTTTfrom Facebook

via IFTTT

26 December 2014

Abah meeting bangunan sebelah.. Saya sebagai pemandu yang comel pose2 comel area IKEA je la... Lama kot nak tunggu meeting dia habis

Abah meeting bangunan sebelah.. Saya sebagai pemandu yang comel pose2 comel area IKEA je la... Lama kot nak tunggu meeting dia habis

by Ruzaimi 'Dik Mie'



December 26, 2014 at 06:26PM

from Facebook

via IFTTTfrom Facebook

via IFTTT

25 December 2014

Kita telefon mintak bantuan ketua kampung dia marah kita balik.. Sebab dia busy katanya... Contact puteri umno bot tak cukup lak... Adeh

Kita telefon mintak bantuan ketua kampung dia marah kita balik.. Sebab dia busy katanya... Contact puteri umno bot tak cukup lak... Adeh

by Ruzaimi 'Dik Mie'



December 25, 2014 at 02:09PM

from Facebook

via IFTTTfrom Facebook

via IFTTT

24 December 2014

23 December 2014

Bila kita nasihat jangan share personal detail macam email n no phone kat sosial media.. cakap kita bash diaorg cakap kita jeles cakap kita niat buruk... xpelah.. nanti kalau ada orang salah guna detail yang korang provide tu... satu je aku nak cakap PADAN MUKA!!!! #NakSangatAkuJadiJahatKan?

Bila kita nasihat jangan share personal detail macam email n no phone kat sosial media.. cakap kita bash diaorg cakap kita jeles cakap kita niat buruk... xpelah.. nanti kalau ada orang salah guna detail yang korang provide tu... satu je aku nak cakap PADAN MUKA!!!! #NakSangatAkuJadiJahatKan?

by Ruzaimi 'Dik Mie'



December 23, 2014 at 09:40PM

from Facebook

via IFTTTfrom Facebook

via IFTTT

22 December 2014

21 December 2014

20 December 2014

18 December 2014

Oleh kerana harga tiket MAS dah macam tiket bas.. Dalam seminggu dua ni banyak lah aku naik turun kapal terbang... Hehehe... RM60 kot.. bas ntah2 lagi mahal

Oleh kerana harga tiket MAS dah macam tiket bas.. Dalam seminggu dua ni banyak lah aku naik turun kapal terbang... Hehehe... RM60 kot.. bas ntah2 lagi mahal

by Ruzaimi 'Dik Mie'



December 18, 2014 at 08:34PM

from Facebook

via IFTTTfrom Facebook

via IFTTT

17 December 2014

16 December 2014

15 December 2014

14 December 2014

12 December 2014

11 December 2014

10 December 2014

09 December 2014

08 December 2014

07 December 2014

06 December 2014

04 December 2014

Balik Big Bad Wolf terus scan resit n submit untuk claim kat Office... Banyak lagi tak pakai ni.. Since leh claim sampai rm600.. Sapa2 xnak resit buku meh sini pass kat saya... Lalalalala

Balik Big Bad Wolf terus scan resit n submit untuk claim kat Office... Banyak lagi tak pakai ni.. Since leh claim sampai rm600.. Sapa2 xnak resit buku meh sini pass kat saya... Lalalalala

by Ruzaimi 'Dik Mie'



December 04, 2014 at 03:45PM

from Facebook

via IFTTTfrom Facebook

via IFTTT

#DKMYTRAVEL