31 March 2016

30 March 2016

Takpelah... tua tua tu la yang senyum walaupun sejuta kali aku mintak refill juice... Tolong angkat bag tanpa ckp bukan scope keje pun ada.. Tapi bukan angkat bag aku la...

Takpelah... tua tua tu la yang senyum walaupun sejuta kali aku mintak refill juice... Tolong angkat bag tanpa ckp bukan scope keje pun ada.. Tapi bukan angkat bag aku la...
by Ruzaimi 'Dik Mie'

March 30, 2016 at 07:13PM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

29 March 2016

28 March 2016

25 March 2016

24 March 2016

23 March 2016

22 March 2016

21 March 2016

Lepas ni travel insurance mesti buat special term untuk RayaniAir.... Kot2 la rugi asyik kena bayar claim flight delay je... Hehehe

Lepas ni travel insurance mesti buat special term untuk RayaniAir.... Kot2 la rugi asyik kena bayar claim flight delay je... Hehehe
by Ruzaimi 'Dik Mie'

March 21, 2016 at 08:33PM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

Cuti 2 minggu... Balik kampung terus or tour satu semenanjung sebelum balik kampung... It's all depend dengan bajet... Jangan lupa untuk menyumbang kepada tabung #TourSemenanjungDKMY...

Cuti 2 minggu... Balik kampung terus or tour satu semenanjung sebelum balik kampung... It's all depend dengan bajet... Jangan lupa untuk menyumbang kepada tabung #TourSemenanjungDKMY...
by Ruzaimi 'Dik Mie'

March 21, 2016 at 09:44AM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

20 March 2016

19 March 2016

18 March 2016

Kindly be informed that effective 15 April 2016, Maybank will be revising the TreatsPoints earning. ~makin lama makin takde special pakai credit card Maybank ni~

Kindly be informed that effective 15 April 2016, Maybank will be revising the TreatsPoints earning. ~makin lama makin takde special pakai credit card Maybank ni~
by Ruzaimi 'Dik Mie'

March 18, 2016 at 07:21AM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

17 March 2016

16 March 2016

15 March 2016

14 March 2016

13 March 2016

12 March 2016

10 March 2016

MATTA fair... Bukan ada cuti pun since next month dah start keje baru... So cuti pun start dari zero... Eh jap.. Keje baru aku leh cuti ikut suka tak? Big Boss marah tak? Leh guna nama big Boss tak nak cuti lama2?

MATTA fair... Bukan ada cuti pun since next month dah start keje baru... So cuti pun start dari zero... Eh jap.. Keje baru aku leh cuti ikut suka tak? Big Boss marah tak? Leh guna nama big Boss tak nak cuti lama2?
by Ruzaimi 'Dik Mie'

March 10, 2016 at 06:16PM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

09 March 2016

08 March 2016

07 March 2016

06 March 2016

05 March 2016

04 March 2016

03 March 2016

Hasil idea Adam Freizer & Ahmad Nor Azlie... Tadaaaaaa my first ever resign letter... tapi segan nak tayang isi... kita cover dengan surat Adam la... :p

Hasil idea Adam Freizer & Ahmad Nor Azlie... Tadaaaaaa my first ever resign letter... tapi segan nak tayang isi... kita cover dengan surat Adam la... :p
by Ruzaimi 'Dik Mie'

March 03, 2016 at 07:14AM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

02 March 2016

#DKMYTRAVEL