31 January 2016

29 January 2016

28 January 2016

27 January 2016

Selalu aku hanya akan baca blog restaurant reviews yang bagi review pro & cons... Kalau blog tu hanya puji je... Besar kemungkinan blog itu dibayar untuk buat review.. Jarang ada kejujuran dalam review... #my20won

Selalu aku hanya akan baca blog restaurant reviews yang bagi review pro & cons... Kalau blog tu hanya puji je... Besar kemungkinan blog itu dibayar untuk buat review.. Jarang ada kejujuran dalam review... #my20won
by Ruzaimi 'Dik Mie'

January 27, 2016 at 01:47PM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

26 January 2016

25 January 2016

24 January 2016

Testing pakai Digital TV yang di beli dari lazada... Better jugak gambar banding Astro & hyypTV walaupun belum HD... Tak sabar nak tunggu TV3 HD

Testing pakai Digital TV yang di beli dari lazada... Better jugak gambar banding Astro & hyypTV walaupun belum HD... Tak sabar nak tunggu TV3 HD
by Ruzaimi 'Dik Mie'

January 24, 2016 at 09:25PM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

Claimed KFC (guna kupon opis bagi) dan redeemed free Chestnut White Chocolate Truffle by Starbucks... Jimat bajet aku... Eh ni jimat ke cheapskate?

Claimed KFC (guna kupon opis bagi) dan redeemed free Chestnut White Chocolate Truffle by Starbucks... Jimat bajet aku... Eh ni jimat ke cheapskate?
by Ruzaimi 'Dik Mie'

January 24, 2016 at 04:01PM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

23 January 2016

22 January 2016

Kepada pekerja bahagian HR (atau mana2 la yang deal dengan new job application)... Tolong la jangan duk sebar sangat surat mintak keje kat alam maya ni (siap letak nama org yang apply) yang so called tak ikut spesifikasi... Tanggungjawab anda hanya untuk reject application tu bukan untuk letak di media social... Aku rasa orang2 mcm ni yang patut kena pecat dulu...

Kepada pekerja bahagian HR (atau mana2 la yang deal dengan new job application)... Tolong la jangan duk sebar sangat surat mintak keje kat alam maya ni (siap letak nama org yang apply) yang so called tak ikut spesifikasi... Tanggungjawab anda hanya untuk reject application tu bukan untuk letak di media social... Aku rasa orang2 mcm ni yang patut kena pecat dulu...
by Ruzaimi 'Dik Mie'

January 22, 2016 at 05:40PM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

21 January 2016

20 January 2016

19 January 2016

18 January 2016

17 January 2016

16 January 2016

15 January 2016

14 January 2016

13 January 2016

12 January 2016

11 January 2016

Kena soal siasat dengan Mohd Jeffrey Mohamad Ali pasal kucing.... Sambil Ben Hisham duk jeling kereta every 30 seconds... 1st time block kereta orang kot...

Kena soal siasat dengan Mohd Jeffrey Mohamad Ali pasal kucing.... Sambil Ben Hisham duk jeling kereta every 30 seconds... 1st time block kereta orang kot...
by Ruzaimi 'Dik Mie'

January 11, 2016 at 07:07PM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

Dear Doraemon, Tolong keluar kan alat yang boleh hantar tukang2 komen di fb untuk merasa apa yang orang diaorg komen rasa skrg...

Dear Doraemon, Tolong keluar kan alat yang boleh hantar tukang2 komen di fb untuk merasa apa yang orang diaorg komen rasa skrg...
by Ruzaimi 'Dik Mie'

January 11, 2016 at 04:09PM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

10 January 2016

09 January 2016

08 January 2016

Eh eh dia ni.... Saya buat list makanan halal dan pork free tu untuk kegunaan saya berdasarkan pembacaan di Internet.. Untuk mudah kan saya nak mencari di negara orang nanti... Mana la saya nak tau diaorg dah ubah menu ke apa... Yang awak tak buat kajian seterusnya lepas amik list yang saya compile tu Kenapa.. Dah termakan nak sound saya... Sendiri pemalas... Padan la muka... Orang dah tolong compile bukan nak cakap terima kasih ke apa... Ceh.. Aku tak hide status ni dari ko... Sila la sentap kalau baca...

Eh eh dia ni.... Saya buat list makanan halal dan pork free tu untuk kegunaan saya berdasarkan pembacaan di Internet.. Untuk mudah kan saya nak mencari di negara orang nanti... Mana la saya nak tau diaorg dah ubah menu ke apa... Yang awak tak buat kajian seterusnya lepas amik list yang saya compile tu Kenapa.. Dah termakan nak sound saya... Sendiri pemalas... Padan la muka... Orang dah tolong compile bukan nak cakap terima kasih ke apa... Ceh.. Aku tak hide status ni dari ko... Sila la sentap kalau baca...
by Ruzaimi 'Dik Mie'

January 08, 2016 at 03:03PM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

Pakai popcorn time lagi banyak choice dari netflix tu... Illegal pun illegal la... Sapa suruh library tak sama dengan USA.. Huhuhu.

Pakai popcorn time lagi banyak choice dari netflix tu... Illegal pun illegal la... Sapa suruh library tak sama dengan USA.. Huhuhu.
by Ruzaimi 'Dik Mie'

January 08, 2016 at 09:55AM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

07 January 2016

06 January 2016

05 January 2016

04 January 2016

Ye la... Gi la bangga dengan ramai orang dapat BR1M tu... Technically ko mengaku Malaysia ramai orang berpendapatan bawah RM dot dot dot...

Ye la... Gi la bangga dengan ramai orang dapat BR1M tu... Technically ko mengaku Malaysia ramai orang berpendapatan bawah RM dot dot dot...
by Ruzaimi 'Dik Mie'

January 04, 2016 at 10:39AM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

02 January 2016

01 January 2016

#DKMYTRAVEL