31 December 2015

Sepatutnya 2 keje tu pilihan kehidupan lebih selesa tapi di bawah Ahmad Maslan dua keje tu mandatory untuk survival... 2016 aku harap menteri2 ni di hantar kursus berkomunikasi... Kadang2 benda elok pun kalau salah cakap mesej tu x sampai... Jadi benda lawak adalah... Tapi bagus jugak ada lawak ni sebab maharaja lawak makin lama makin hambar ... Ok takde kaitan..

Sepatutnya 2 keje tu pilihan kehidupan lebih selesa tapi di bawah Ahmad Maslan dua keje tu mandatory untuk survival... 2016 aku harap menteri2 ni di hantar kursus berkomunikasi... Kadang2 benda elok pun kalau salah cakap mesej tu x sampai... Jadi benda lawak adalah... Tapi bagus jugak ada lawak ni sebab maharaja lawak makin lama makin hambar ... Ok takde kaitan..
by Ruzaimi 'Dik Mie'

December 31, 2015 at 02:17PM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

29 December 2015

28 December 2015

Saya dekat rumah selalu mengemas rumah, cuci pinggan mangkuk, memasak, jaga anak bulus. Jadi saya pun masuk ketegori banyak buat kerja jgk ker??

Saya dekat rumah selalu mengemas rumah, cuci pinggan mangkuk, memasak, jaga anak bulus. Jadi saya pun masuk ketegori banyak buat kerja jgk ker??
by Ruzaimi 'Dik Mie'

December 28, 2015 at 11:16PM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

27 December 2015

Bukan senang nak senang dik oi.. Abam ni sampai 3 keje kena buat untuk nak senang.. Mata pun kalah panda ni... Kalah Ahmad Maslan tau dia suruh buat keje 2 je

Bukan senang nak senang dik oi.. Abam ni sampai 3 keje kena buat untuk nak senang.. Mata pun kalah panda ni... Kalah Ahmad Maslan tau dia suruh buat keje 2 je
by Ruzaimi 'Dik Mie'

December 27, 2015 at 12:45PM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

25 December 2015

24 December 2015

23 December 2015

22 December 2015

21 December 2015

20 December 2015

19 December 2015

Masih membayar pinjaman PTPTN walaupun di kala kos sara hidup yang tak menentu (walaupun pembayaran nilai tak tetap... Kalau gi travel kecik la nilai dia hehehe)

Masih membayar pinjaman PTPTN walaupun di kala kos sara hidup yang tak menentu (walaupun pembayaran nilai tak tetap... Kalau gi travel kecik la nilai dia hehehe)
by Ruzaimi 'Dik Mie'

December 19, 2015 at 05:57PM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

Jual barang 2nd lagi mahal dari barang brand new (via 11street).. Sah sah orang akan pilih 11street.. Pastu complain nape tak laku

Jual barang 2nd lagi mahal dari barang brand new (via 11street).. Sah sah orang akan pilih 11street.. Pastu complain nape tak laku
by Ruzaimi 'Dik Mie'

December 19, 2015 at 09:54AM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

18 December 2015

17 December 2015

16 December 2015

15 December 2015

14 December 2015

Tau tak Kenapa Astro tak bagi mic dekat dato Vida? Sebab mau over run 10 jam... Tapi aku rasa dia lagi kelakar dari dua pengacara tu :p

Tau tak Kenapa Astro tak bagi mic dekat dato Vida? Sebab mau over run 10 jam... Tapi aku rasa dia lagi kelakar dari dua pengacara tu :p
by Ruzaimi 'Dik Mie'

December 14, 2015 at 08:13AM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

13 December 2015

12 December 2015

11 December 2015

#DKMYTRAVEL