31 May 2016

30 May 2016

29 May 2016

28 May 2016

27 May 2016

26 May 2016

25 May 2016

24 May 2016

22 May 2016

Kepada tukang jual Tone Excel yang duk kutuk line celcom... Tau tak Tone excel guna line tunetalk dan tunetalk pulak guna coverage celcom... Secara tak langsung korang duk kutuk line sendiri...

Kepada tukang jual Tone Excel yang duk kutuk line celcom... Tau tak Tone excel guna line tunetalk dan tunetalk pulak guna coverage celcom... Secara tak langsung korang duk kutuk line sendiri...
by Ruzaimi 'Dik Mie'

May 22, 2016 at 11:38PM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

21 May 2016

20 May 2016

19 May 2016

Ok still leh travel tapi passport dah expired.... Tak keje ni jangan duk gatai nak terbang sangat... Errr tapi.... Gitu monolog dalaman

Ok still leh travel tapi passport dah expired.... Tak keje ni jangan duk gatai nak terbang sangat... Errr tapi.... Gitu monolog dalaman
by Ruzaimi 'Dik Mie'

May 19, 2016 at 12:24PM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

17 May 2016

16 May 2016

Amboi berlagaknya dengan enrich platinum dia tu... Macam la tak tau... Yang buat mata awak naik tu sebab company bayar kan tiket awak... Takpelah yang kena kutuk sebab masih biru tu... At least awak guna duit awak kan?

Amboi berlagaknya dengan enrich platinum dia tu... Macam la tak tau... Yang buat mata awak naik tu sebab company bayar kan tiket awak... Takpelah yang kena kutuk sebab masih biru tu... At least awak guna duit awak kan?
by Ruzaimi 'Dik Mie'

May 16, 2016 at 10:44AM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

15 May 2016

Kalau dekoder lain2 make sense jugak tunjuk channel banyak2 ni... Tapi satu dekoder sama duk tayang program sama banyak2 channel dah Kenapa?

Kalau dekoder lain2 make sense jugak tunjuk channel banyak2 ni... Tapi satu dekoder sama duk tayang program sama banyak2 channel dah Kenapa?
by Ruzaimi 'Dik Mie'

May 15, 2016 at 10:57PM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

Kalau dekoder lain2 make sense jugak tunjuk channel banyak2 ni... Tapi satu dekoder sama duk tayang program sama banyak2 channel dah Kenapa?

Kalau dekoder lain2 make sense jugak tunjuk channel banyak2 ni... Tapi satu dekoder sama duk tayang program sama banyak2 channel dah Kenapa?
by Ruzaimi 'Dik Mie'

May 15, 2016 at 10:57PM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

14 May 2016

13 May 2016

Ko tahu ko sangat free for the next 2 weeks tapi ko takde duit nak berjalan sangat... Duk rumah je la... Ada sesapa nak sponsor? :p

Ko tahu ko sangat free for the next 2 weeks tapi ko takde duit nak berjalan sangat... Duk rumah je la... Ada sesapa nak sponsor? :p
by Ruzaimi 'Dik Mie'

May 13, 2016 at 05:37PM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

12 May 2016

Bila di Msia, curiga dengan tanda Halal Jakim. "Betoi ka ni Halal? Jakim ni bkn blh harap sgt.." Tapi bila pi luaq, sibuk plak nak cari Halal Jakim. Tak paham betol!

Bila di Msia, curiga dengan tanda Halal Jakim. "Betoi ka ni Halal? Jakim ni bkn blh harap sgt.." Tapi bila pi luaq, sibuk plak nak cari Halal Jakim. Tak paham betol!
by Ruzaimi 'Dik Mie'

May 12, 2016 at 01:00PM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

11 May 2016

09 May 2016

08 May 2016

07 May 2016

06 May 2016

05 May 2016

Dear blogger... Please invest money a bit on better camera on your phone.... Kata duit iklan banyak... Sakit mata kita tgk pic pecah2 ni...

Dear blogger... Please invest money a bit on better camera on your phone.... Kata duit iklan banyak... Sakit mata kita tgk pic pecah2 ni...
by Ruzaimi 'Dik Mie'

May 05, 2016 at 05:44PM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

03 May 2016

02 May 2016

01 May 2016

#DKMYTRAVEL