31 August 2014

30 August 2014

29 August 2014

28 August 2014

Kalaulah setiap kali tangkap gambar bukak baju kena saman rm400.. Rasa banyak kenkawan aku yang leh kena saman ni.. Terutama pic kat gym...

Kalaulah setiap kali tangkap gambar bukak baju kena saman rm400.. Rasa banyak kenkawan aku yang leh kena saman ni.. Terutama pic kat gym...

by Ruzaimi 'Dik Mie'



August 28, 2014 at 02:18PM

from Facebook

via IFTTTfrom Facebook

via IFTTT

Bila nak vacation duk hotel mewah.. Jangan la duk complain kos vacation banyak... Aku ni pun duk hotel bajet je... #thanksAirAsia #tetibe

Bila nak vacation duk hotel mewah.. Jangan la duk complain kos vacation banyak... Aku ni pun duk hotel bajet je... #thanksAirAsia #tetibe

by Ruzaimi 'Dik Mie'



August 28, 2014 at 01:23PM

from Facebook

via IFTTTfrom Facebook

via IFTTT

27 August 2014

Cara nak atasi orang yang suka forward2 kat whatapps? Forward balik kat dia 1000 kali benda dia forward.. Esok lusa kompem x dapat dah..

Cara nak atasi orang yang suka forward2 kat whatapps? Forward balik kat dia 1000 kali benda dia forward.. Esok lusa kompem x dapat dah..

by Ruzaimi 'Dik Mie'



August 27, 2014 at 01:51PM

from Facebook

via IFTTTfrom Facebook

via IFTTT

26 August 2014

25 August 2014

24 August 2014

22 August 2014

21 August 2014

20 August 2014

19 August 2014

Done with Kuching Trip.. Lepas ni the only trip yang confirm to Penang.. Yang hampir confirm Seoul for Spring.. Should I add more? Hehehe #akuMelancongKauYangMeroyanNape #TravelIsMyHobbyLeh

Done with Kuching Trip.. Lepas ni the only trip yang confirm to Penang.. Yang hampir confirm Seoul for Spring.. Should I add more? Hehehe #akuMelancongKauYangMeroyanNape #TravelIsMyHobbyLeh

by Ruzaimi 'Dik Mie'



August 19, 2014 at 11:56AM

from Facebook

via IFTTTfrom Facebook

via IFTTT

18 August 2014

Orang lain datang Kuching minggu ni makin sihat.. Aku pun makin sihat jugak.. Kat perut hahahah.. Makan je keje.. Sesekali datang Kuching.. Makan je mana yang x pernah makan

Orang lain datang Kuching minggu ni makin sihat.. Aku pun makin sihat jugak.. Kat perut hahahah.. Makan je keje.. Sesekali datang Kuching.. Makan je mana yang x pernah makan

by Ruzaimi 'Dik Mie'



August 18, 2014 at 10:40PM

from Facebook

via IFTTTfrom Facebook

via IFTTT

17 August 2014

#DKMYTRAVEL