08 January 2016

Eh eh dia ni.... Saya buat list makanan halal dan pork free tu untuk kegunaan saya berdasarkan pembacaan di Internet.. Untuk mudah kan saya nak mencari di negara orang nanti... Mana la saya nak tau diaorg dah ubah menu ke apa... Yang awak tak buat kajian seterusnya lepas amik list yang saya compile tu Kenapa.. Dah termakan nak sound saya... Sendiri pemalas... Padan la muka... Orang dah tolong compile bukan nak cakap terima kasih ke apa... Ceh.. Aku tak hide status ni dari ko... Sila la sentap kalau baca...

Eh eh dia ni.... Saya buat list makanan halal dan pork free tu untuk kegunaan saya berdasarkan pembacaan di Internet.. Untuk mudah kan saya nak mencari di negara orang nanti... Mana la saya nak tau diaorg dah ubah menu ke apa... Yang awak tak buat kajian seterusnya lepas amik list yang saya compile tu Kenapa.. Dah termakan nak sound saya... Sendiri pemalas... Padan la muka... Orang dah tolong compile bukan nak cakap terima kasih ke apa... Ceh.. Aku tak hide status ni dari ko... Sila la sentap kalau baca...
by Ruzaimi 'Dik Mie'

January 08, 2016 at 03:03PM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT
Reactions:

0 comments:

#DKMYTRAVEL