02 October 2015

Dalam smartphone korang ada fb Je ke? Tau tak dlm smartphone korang leh download apps untuk currency, booking (and review) hotel, tengok trafic jam Dan jugak tgk cuaca... Unless korang mmg xde keje sampai benda tu pun nak tanya dlm fb

Dalam smartphone korang ada fb Je ke? Tau tak dlm smartphone korang leh download apps untuk currency, booking (and review) hotel, tengok trafic jam Dan jugak tgk cuaca... Unless korang mmg xde keje sampai benda tu pun nak tanya dlm fb
by Ruzaimi 'Dik Mie'

October 02, 2015 at 09:16PM
from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT
Reactions:

0 comments:

#DKMYTRAVEL